Publicitat
Publicitat

Messi, el més gran del món també en caricatura

El cèlebre caricaturista Vizcarra ha fet un dibuix de tres metres d'alçada per dos d'amplada de l'astre argentí

El cèlebre caricaturista Joan Vizcarra ha donat aquest dissabte la darrera pinzellada a la caricatura més gran que s'ha fet mai de Leo Messi. El llenç és de tres metres d'alçada per dos d'amplada i ha estat fet en vuit dies. El propi Vizcarra, conegut per la seva feina a la revista satírica El Jueves, ha explicat que la caricatura forma part d'un projecte en comú amb l'Escola d'Animació en Plastilina de Barcelona (EAP) i ha avançat amb ironia que "se'n farà una subhasta benèfica amb la Fundació Ànima i la Fundació Àlex perquè un milionari de Buenos Aires la compri per posar-li unes espelmes i resar-li".

Aquesta caricatura de Messi s'emmarca dins l'exposició 'Con V de Vizcarra', una mostra retrospectiva, inaugurada el passat 5 de juliol, que ha recollit més de 300 caricatures i que es pot veure a l'Illa Diagonal. Entre els protagonistes dels dibuixos, hi ha polítics com José Luís Rodríguez Zapatero, José Maria Aznar o Mariano Rajoy; actors com ara Brad Pitt o Penélope Cruz; cantants com Lady Gaga o esportistes com Rafa Nadal o Pau Gasol.

 L'exposició s'ha completat amb 12 figures de plastilina de grans dimensions realitzades pels alumnes de l'EAP en base a dibuixos de Vizcarra. Entre les escultures han destacat la dels directors de cinema Alfred Hitchcock o Pedro Almodóvar, dels actors Paco Rabal o Fernando Fernán Gómez o la del rei Joan Carles.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT