Barça
Esports Barça 07/03/2013

'Mundo Deportivo' anuncia una vaga d'animació al Camp Nou fins a final de temporada

El diari assegura que els grups d'animació mantindran silenci en els pròxims partits –a excepció del del Milan en Champions– com a protesta per la "criminalització" que estan patint

Ara
1 min
Aficionats del Barça durant el clàssic al Camp Nou

BarcelonaEl diari 'Mundo Deportivo' anuncia una vaga d'animació al Camp Nou fins a final de temporada. En l'article, escrit per Francesc Perearnau, s'afirma que els aficionats blaugranes estan molestos per la "criminalització" que estan patint pels últims incidents produïts en el clàssic de Copa del Rei contra el Madrid.

"Els habituals al Gol Sud, que han mantingut una actitud positiva i de col·laboració amb la possibilitat de crear una Grada d'Animació estable, sòlida, no violenta, integradora i, sobretot, potent per dinamitzar l'ambient a l'estadi i ajudar l'equip, deixaran d'animar fins a final de temporada amb l'excepció del partit de dimarts contra el Milan", escriu Perearnau.

El periodista titlla "d'històrica" la decisió i assegura que s'emetrà un comunicat públic en les pròximes hores. També preveu que contra el Deportivo es desplegui una pancarta amb la paraula "cementiri".

stats