Segona Divisió
Esports Barça 20/10/2012

L'Osca-Barça B, suspès per la pluja

L'estat del terreny de joc havia millorat al migdia i l'entitat aragonesa assegurava que es jugaria. Però ha continuat plovent amb intensitat i l'Alcoraz estava inundat a les 16 h, hora prevista del partit

Ara
1 min
L'estat de la gespa de l'Alcoraz, l'estadi de l'Osca

BarcelonaL'Osca-Barça B se suspèn. L'àrbitre Jorge Valdés i els seus ajudants han decidit ajornar el partit després de comprovar el mal estat de la gespa, completament inundada a les 16.00 hores, que era quan estava previst que comencés el partit.

Fins l'últim moment, el club aragonès ha intentat forçar que es jugués el partit, però finalment s'ha decidit no disputar-lo. Al migdia, de fet, l'Osca ha arribat a confirmar en un comunicat a la seva web que si no hi havia "una tromba d'aigua no prevista en els últims instants", el partit es jugaria.

Les precipitacions han deixat uns 25 litres per metre quadrat a Osca, segons dades d'Aragón TV a primera hora del matí. Les ràdios locals, de fet, ja anunciaven divendres que molt probablement s'hauria de suspendre el partit a causa del temporal.

L'entitat aragonesa ha explicat que els empleats del club han estat tot el matí treballant per treure les basses d'aigua que inundaven el terreny de joc, d'on s'han retirat més de 14.000 litres d'aigua.

stats