Barça

Al València li pot tocar el United, el Chelsea, el Tottenham, el Xakhtar o el Schalke 04

La Roma i l'Arsenal acaben segons del seu grup i són dos dels sis possibles rivals del Barça als vuitens

El proper 17 de desembre al Barça li podria tocar el Milan, l'Inter, l'Olympique de Lió, l'Olympique de Marsella, l'Arsenal i la Roma, tots equips de primera fila

La fase de grups de la Lliga de Campions s'ha acabat sense gaires sorpreses. Els equips que es preveia que es podrien classificar per als vuitens s'han classificat, i la sorpresa només ha sigut que alguns equips potents han acabat segons de grup en lloc de primers. Això significa que el Barça, com a primer de grup, no tindrà un sorteig fàcil. Els sis possibles rivals del Barça en el sorteig del proper 17 de desembre a Nyon són: els dos equips de milanesos (l'Inter de Milà de Samuel Eto'o i el Milan d'Zlatan Ibrahimovic), els dos equips francesos (l'Olympique de Lió, menys potent que altres anys, i l'Olympique de Marsella, que torna a l'elit). I els dos últims en aconseguir la plaça han sigut la Roma de Totti, que ha empatat al camp del Cluj però no li calia més, i l'Arsenal, que tot i guanyar 3-1 al Partizan de Belgrad, la victòria del Xakhtar a l'Sporting de Braga (2-0) l'ha deixat com a segon de grup i, per tant, Cesc es podria tornar a creuar en el camí del Barça.

El València, en canvi, tenint en compte que ha acabat segon de grup i al sorteig li toca un primer obligatòriament, ha tingut prou sort, ja que els possibles rivals són: el Chelsea, el Tottenham, el Manchester United, el Xakhtar i el Schalke 04.

Més continguts de