BARÇA
Esports Barça 23/04/2013

Roura: "Hi ha hagut jugades il·legals, però això no ha de servir d'excusa"

El segon entrenador del Barça ha dit que potser han acusat el desgast físic a les acaballes del partit i ha comentat que no han fet més canvis perquè "no és obligatori"

Nuria García
2 min
Jordi Roura i Tito Vilanova, a la banqueta de l'Allianz Arena

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha parlat amb TV3 després del 4-0 al camp del Bayern de Munic. "El primer que cal fer és felicitar el Bayern, ha fet un gran partit, ha estat superior", ha dit el tècnic.

Sobre el partit, Roura ha comentat: "A la primera part hem competit francament bé i ens han marcat un gol en una jugada d'estratègia. Sabíem que eren alts i forts i que en aquest tipus de jugades patiríem. A la segona part ens han marcat el gol molt d'hora i després hem anat a pel partit, hem deixat espais i en els últims minuts hem notat la falta de físic que hem anat arrossegant".

Roura ha assegurat que durant aquests últims dies el cos tècnic ha intentat "que la gent arribés fresca a aquest partit", però ha explicat que "en els últims minuts s'ha notat aquest desgast". "Portem uns dies que anem una mica justets de físic i potser s'ha notat, però el Bayern ha estat superior".

Preguntat sobre per què només han fet un canvi (Villa per Pedro al minut 82), Roura ha dit: "No veiem la situació clara, la gent s'ha deixat la pell al camp. No hem vist les situacions clares i no hem fet cap canvi perquè no és obligatori fer canvis".

Preguntat per l'àrbitre, l'ajudant de Tito Vilanova ha comentat: "L'àrbitre no ha estat bé. M'han comentat que algun gol no hauria d'haver estat gol. Al llarg de tota aquesta Champions, sempre que hem jugat fora de casa, hi ha hagut jugades discutibles o poc clares. Hi ha hagut jugades il·legals, però això no ha de servir d'excusa".

Roura ha dit que el partit de tornada el Barça intentarà "guanyar-lo". "Per la grandesa que té, el Barça intentarà lluitar l'eliminatòria i fer el millor partit possible".

stats