Barça
Esports Barça 23/01/2013

Roura: "En algun moment havíem de perdre, però l'important és com reacciones després de la derrota"

El segon entrenador del Barça afirma que la plantilla és conscient que a Màlaga es juguen el primer 'match ball' de la temporada, i jugarà amb "màxima intensitat"

A.s.
1 min
Jordi Roura

BarcelonaJordi Roura, segon entrenador del Barça, està convençut que aquest dijous contra el Màlaga serà un partit diferent: "No ens afectaran les dues ensopegades perquè tothom és conscient que aquest és el primer 'match ball' de la temporada i només ens val la victòria".

Roura ha hagut d'insistir una mica més sobre l'estat d'ànim del seu equip: "Les males segones parts contra Màlaga i Reial Societat són més mèrit del rival que demèrit nostre", i ha afegit: "En aquests partits no podem reprotxar res als jugadors, i a Màlaga segur que jugarem amb la màxima intensitat".

"En algun moment havíem de perdre, però l'important és com reacciones després de la derrota, i no tinc cap dubte que reaccionarem bé", ha dit.

Preguntat sobre si farà jugar l'equip titular o el suplent, ha respost: "A l'hora de plantejar les alineacions intervenen molts factors, però els dies de recuperació són importants, i aquest cop n'hem tingut molts".

"No parlo del Madrid. Si no guanyem el Màlaga, no hi ha partit contra el Madrid", ha sentenciat.

stats