BARÇA
Esports Barça 24/03/2013

Sandro Rosell sobre Valdés: "Crec que es replantejarà la seva decisió després de parlar amb el Tito"

El president blaugrana nega en una entrevista a 'Mundo Deportivo' que s'assabentés de l'operació de Carles Puyol pels mitjans de comunicació. "Vaig parlar amb ell abans i després de l'operació", diu

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha dit, en una entrevista al diari 'Mundo Deportivo', que espera que el Víctor Valdés es replantegi la seva decisió d'abandonar el club quan acabi el seu contracte.

"Ja ho vam dir en el seu moment, que el millor és que arribi l'estiu, que el Barça hagi guanyat tot el que pot guanyar, que el Tito estigui bé i que hagi pogut parlar amb Víctor, que li demostri una vegada més que el Barça el vol. Quan hagi passat tot això, crec que ell es replantejarà la seva decisió", ha comentat el president blaugrana.

Sobre el pas de Carles Puyol per la sala d'operacions, Rosell ha assegurat que no es va assabentar de l'operació pels mitjans. "Jo vaig parlar amb ell abans i després de l'operació. No conec ningú a qui li faci il·lusió decidir que ha de passar per una sala d'operacions. Per tant, si ell pren la decisió estic segur que l'ha pres pensant en el millor per al club i per a l'equip. No tinc cap dubte. Segur que ha pensat que preferia estar al cent per cent durant l'últim mes i mig de competició. Jo ho veig com un acte de sinceritat", ha destacat.

stats