Barça - València
Esports Barça 03/03/2011

Vilanova: "Era una de les sortides més complicades que ens quedaven, però no és mitja Lliga"

“Sentíem que el partit se'ns podia escapar, i per això hem celebrat tant el gol de Messi”, ha explicat Vilanova, que ha sortit a la sala de premsa substituint Guardiola

Martí Molina
2 min
Tito Vilanova, segon entrenador del Barça.

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, s'ha mostrat molt satisfet a la sala de premsa després que l'equip aconseguís imposar-se al camp del València (0-1) en “una de les sortides més complicades que ens quedaven”; malgrat que la victòria “no és mitja Lliga, encara queden molts partits”.

“Sempre tinc la sensació que podem guanyar o perdre qualsevol partit, però sabíem que aquesta era una de les sortides més complicades que ens quedaven. Sentíem que el partit se'ns podia escapar, i per això hem celebrat tant el gol de Messi”, ha explicat Vilanova.

El segon entrenador ha qualificat el resultat de “molt bo”, ja que “no pensàvem guanyar per 4-0 ni molt menys. El València venia de no perdre en molts partits”.

Sobre el desenvolupament del partit, Vilanova ha explicat que “als primers minuts ens han apretat una mica. Però quan ens hem tret aquesta pressió hem jugat millor”. I ja al segon temps “hem fet canvis ofensius, no defensius. Sabíem que el València ens podia marcar, però hem fet entrar Pedro perquè hem vist al València més cansat”.

Vilanova ha destacat el partit de Sergio Busquets. “Està a un nivell molt alt. Tàcticament és molt intel·ligent i la seva predisposició és molt bona. Saps que en un partit el pots posar en més d'una posició durant el partit”, ha dit.

Sobre les conseqüències dels tres punts d'aquest dimecres, Tito Vilanova ha assegurat que “em quedo amb la moral que ens dóna el partit. No m'importa com s'ho prenen els altres, sinó que només hem de procurar estar bé nosaltres”.

El segon entrenador del Barça ha sortit aquest dimecres a la sala de premsa en substitució de Guardiola, que pateix una lumbàlgia. Tot i que el primer entrenador ha seguit el partit des de la banqueta, Tito Vilanova ha explicat que “ha aguantat com ha pogut, la veritat és que aquests dies està bastant malament”.

stats