BARÇA
Esports Barça 14/05/2013

Valdés no entrenarà aquest dimecres a la tarda per participar en un acte benèfic

El porter, que es recupera d'una fascitis que l'ha deixat fora dos partits, s'exercitarà en solitari durant el matí

Ara
1 min

BarcelonaVíctor Valdés no entrenarà amb els seus companys aquest dimecres a la tarda. La sessió preparatòria del Barça està programada per les 18 h, moment en el que Víctor Valdés estarà lliurant unes beques a la població de Gavà. El porter català ha demanat permís al club per no entrenar amb la resta de companys i poder lliurar aquestes beques que duen el seu nom a nens d'entre 6 i 12 anys.

Des del Barça expliquen que l'entrenament estava previst inicialment pel matí i que, el canvi a la tarda, ha fet coincidir la sessió preparatòria amb l'acte al qual Valdés ja s'havia compromès. El club assegura que se li ha concedit permís per saltar-se l'entrenament en grup, ja que Valdés s'ha exercitat aquest dimarts mentre l'equip tenia festa i ho farà altra vegada aquest dimecres pel matí en solitari.

Aquest episodi apareix enmig de les notícies que situen el porter del Barça lluny del Camp Nou aquest proper estiu. Tal com va avançar el diari ARA la setmana passada, Valdés té decidit que marxa aquest any i no jugarà en el que resta de temporada per evitar una lesió que pugui truncar el seu traspàs.

stats