Publicitat
Publicitat

BARÇA

El València creu que la marxa de Jordi Alba al Barça "no està a prop de tancar-se"

El director de comunicació del club, Damià Vidagany, no creu que el rendiment del jugador a l'Eurocopa pugui variar els 15 milions d'euros que el València demana pel jugador

El València considera que el traspàs del seu jugador Jordi Alba al Barça "no està en aquests moments prop de tancar-se", tot i que l'operació no està descartada, segons ha assenyalat aquest dilluns el director de comunicació del club, Damià Vidagany.

Vidagany ha afegit que no s'havien produït novetats en les últimes hores i que el president, Manuel Llorente, prefereix no manifestar-se sobre aquestes qüestions quan les negociacions estan en marxa. "No sembla immediat el tancament de l'operació", ha assegurat.

"Si el Barça accepta la proposta, el jugador podria marxar", ha afegit Vidagany, que ha confirmat que el València ha presentat al club català una proposta i ha fixat l'import del jugador en quinze milions d'euros. "No crec que el rendiment del jugador a l'Eurocopa pugui variar aquesta xifra, ni que el fet que Espanya continuï en la competició pugui influir en la negociació", ha assenyalat Vidagany.

Davant la possibilitat que un altre club estigués interessat en la contractació de Jordi Alba, Vidagany ha dit que al València no hi ha constància. "Si apareix un altre club a l'escenari de la negociació i mostra el seu interès en Jordi Alba, potser les condicions de la negociació podrien variar", ha admès el portaveu del València.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT