Publicitat
Publicitat

BARÇA

Vermaelen: "El suport dels companys em dóna molta força per a les properes setmanes"

Els jugadors li han signat i entregat la samarreta d'ànims que van lluir en l'escalfament del derbi

Thomas Vermaelen  ha començat aquest dilluns la recuperació després de ser operat la setmana passada. El jugador belga ha coincidit amb els seus companys a la Ciutat Esportiva i aquests li han fet entrega de la samarreta d'ànims que van lluir en l'escalfament previ al derbi signada per tots.

El capità Xavi Hernández li ha entregat la samarreta al vestidor. "No sabia res i em va sorprendre molt", ha assegurat el jugador en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana. Vermaelen, de fet, diumenge, quan va veure el missatge d'ànim dels seus companys, va tuitejar un missatge d'agraïment.

"Estic molt agraït als companys per la manera com m’han donat suport amb la samarreta. Em dóna molta força per a les properes setmanes", ha afegit. Sobre la lesió que patia, Vermaelen ha explicat que per a ell, "els últims mesos han estat difícils" perquè veia que no es recuperava. "Per això vam prendre la decisió d’operar. Estic molt concentrat i l’objectiu és recuperar-me com més aviat millor", ha conclòs.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT