Barça
Esports Barça 13/12/2012

Xavi: "La renovació està gairebé feta. Sóc feliç, no hem tardat massa a posar-nos d'acord"

El migcampista del Barça ha anunciat que la setmana que ve signarà fins al 2016, i discrepa d'Iker Casillas sobre l'aposta pel planter del Barça

A.s.
2 min
Xavi Hernández és un dels jugadors del Barça que aspira a ser entre els tres finalistes de la Pilota d'Or.

BarcelonaXavi Hernández ha anunciat que si res no es torça serà jugador blaugrana fins als 36 anys, fins al 2016. "La renovació està gairebé feta. Sóc feliç, no hem tardat massa a posar-nos d'acord", ha dit en roda de premsa. "De moment estic bé, i content que la renovació es faci en breu. No puc estar més feliç, és el club de la meva vida, i espero seguir gaudint com estic fent-ho aquests anys fins al 2016."

El migcampista de Terrassa ha parlat també de la Lliga, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid: "És d'hora per dir qui és el rival per la Lliga. L'Atlètic de Madrid ha fallat molt poc, i dependrà de nosaltres que ho tornin a fer. Tenen un jugador davant que marca diferència, i que tot el que agafa ho converteix en gol. Però no donem per perdut el Madrid, tot i els 11 punts, queda molta Lliga encara".

Reial Madrid

També li han preguntat si trobava normal que el Madrid ja hagi perdut 6 partits aquesta temporada: "Cada cop és més difícil guanyar fora de casa, ens estudien molt, a nosaltres i al Madrid, i cada dia costa més", i ha afegit: "La guerra futbolística entre Barça i Madrid sembla destinada que quan un està bé, l'altre ha d'estar malament. Ara estem nosaltres molt bé, i això significa que ells han d'estar malament? No és cert".

Villa

"Villa està jugant molt bé, amb una dinàmica bona, i té la lesió més que superada. No té cap problema, ni anímic ni res. L'equip sap com és d'important el 'guaje' per nosaltres, però que jugui o no depèn del 'míster'".

Messi

"És el millor del món i el que marca més diferències, i està clar que el necessitem, però ell també ens necessita a nosaltres i a l'engranatge d'aquest equip".

Casillas

"Discrepo de Casillas, aquí sí que apostem ara pel planter, abans no s'hi apostava tant, per això en presumim i n'estem molt orgullosos".

stats