BARÇA
Esports Barça 28/02/2014

Adriano: "Sabem que haurem de suar per remuntar aquests tres punts al Reial Madrid"

El jugador del Barça assegura que l'equip intentarà estar al cent per cent per evitar més ensopegades fins a final de temporada

Ara
2 min
Adriano Correia, durant la roda de premsa / MIGUEL RUIZ / FCB

BarcelonaAdriano Correia, jugador del Barça, ha parlat aquest divendres davant dels mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva després de l'entrenament. "Cadascú té la seva manera d'assimilar les coses. Hem de ser els mateixos en les victòries i també en les derrotes. La vida continua", ha comentat el jugador.

El brasiler ha analitzat el que estan vivint els jugadors blaugranes aquests dies: "Aquesta temporada hem tingut alts i baixos. En aquest partit teníem il·lusió i ganes per sumar els tres punts. Ells van tenir més intensitat que nosaltres. Ells van arribar tres cops i van aconseguir tres gols en tres errades nostres. La lliçó és que hem d'estar al cent per cent en tots els partits fins al final de temporada perquè no ens torni a passar això un altre cop".

Adriano sap que ara toca girar pàgina: "Des que vaig arribar, al Barça sempre hem rebut crítiques. Som un gran equip i hem de viure amb això. En alguns moments hi ha hagut crítiques que no hem entès, ja que estem vius en les tres competicions. Tenim tres punts menys que el Madrid a la Lliga i sabem que haurem de suar per remuntar aquests tres punts al Reial Madrid. Ells aquest cap de setmana juguen un derbi, així que a veure si podem retallar aquesta distància. Nosaltres sabem que en el dia a dia seguirem rebent crítiques".

Preguntat per la situació de Neymar, Adriano ha dit: "Neymar continua sent alegre, ha estat més preocupat per recuperar-se de la lesió que pel seu contracte. En els moments més durs, Neymar sempre ha estat positiu".

Sobre la seva situació i les possibilitats que té d'anar al Mundial, el brasiler ha estat clar: "Primer he d'estar bé al Barça i després faré el que sigui per anar al Mundial. Si no hi vaig, doncs seré un aficionat més".

stats