RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 04/06/2015

"Al Barça la figura de Luis Figo està associada a l'engany, a la infidelitat i a l'extorsió": el recull d'opinions

L'absència de Figo en el partit d'exhibició previ a la Champions a petició del Barça, l'adéu de Xavi i l'arribada de Benítez, entre els temes dels articles d'opinió d'aquest dimecres

Ara
3 min
Luis Figo / ANDREA COMAS / REUTERS

BarcelonaL'absència de Figo en el partit d'exhibició previ a la Champions a petició del Barça, l'adéu de Xavi i l'arribada de Benítez, entre els temes dels articles d'opinió d'aquest dimecres.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"Contra el Juventus cal jugar amb el cap fred, convençuts que és un rival físic i amb ofici. Els italians sortiran al zero a zero i a veure-les venir. Més preocupats de defensar que de crear. Obsessionats en evitar que Messi els desmunti el seu sistema defensiu. Que ningú s'imagini que la Juve serà con l'Athletic. Guanyar la Champions sense esforç i sacrifici no és possible".

Joan Vehils, a l''Sport'

"A Xavi l'admira i el respecta tothom i només figures com la seva són capaces d'unir el barcelonista tot i que només sigui per unes hores. Per això i perquè és una persona fantàstica que sap apreciar el que és sentir-se estimat, Xavi és, ha estat i serà molt gran".

Martí Perarnau, a l''Sport'

"Quan Messi ja no hi sigui, la pilota serà un orfe a la recerca d'algú que la bressi i la passegi per camins divertits. Farta de ser maltractada, la pilota serà la primera que plorarà l'adéu de qui tant la va estimar. Ja plora una mica, ara que Xavi marca i Pirlo començar a anar-se'n".

Josep M. Artells, al 'Mundo Deportivo'

"Al Barça la figura de Luis Figo està associada a l'engany, a la infidelitat i a l'extorsió des que en l'any 2000 el portuguès, llavors capità blaugrana, jugués a la ruleta russa amb els sentiments blaugranes i signés un precontracte amagat amb Florentino mentre proclamava el seu amor infinit als colors del Barça".

Enric Bañeres, al 'Mundo Deportivo'

[Sobre les llàgrimes de Benítez] "Jo l'aconsellaria que guardés les llàgrimes per quan comenci la temporada perquè crec que la seva sort ja ha estat tirada abans d'hora. Al seu predecessor li van dir 'el pacificador' i no va poder evitar que el vestidor fos un polvorí: aquesta és l'herència que rep Benítez".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'

"Campió de Lliga i campió de Copa. Si hagués de posar nota a la temporada, la del Barça ja és d'excel·lent i dissabte es presenta a l'examen per acabar-la amb matrícula d'honor. Una gespa, el segon triplet de la història, per la que s'està preparant, físicament, psicològica i futbolística".

Santi Carreras, a 'L'Esportiu'

"No es pot provocar la 'bèstia' [Messi]. Pot marcar o pot assistir. Li és indiferent. Ja ho ha demostrat. El jugador italià [Chiellini] pensa en clau defensiva i em temo que el voldria aturar com fos per estalviar-se, entre altres coses, sortir en tots els informatius del món tot i pensar que l'argentí és un superclasse".

Lluís Simon, a 'L'Esportiu'

"Girona va camí de Primera Divisió. L'esport professional ha tingut aquí alts i baixos considerables, però l'ascens de l'equip de futbol seria l'ascensió de l'Everest i remataria una setmana prodigiosa per als gironins".

Jesús Sánchez, al 'Marca'

"Dir que Messi és el millor futbolista del món és de primària, tan pueril com premiar com premiar algú per descobrir-nos que el cel és blau. No hi ha debat. És més difícil calcular la grandesa del jugador més influent i impactant d'aquesta època, l'home de decideix qui guanya i qui perd, capaç de marcar gols en 2 de les seves 23 finals a falta de la de dissabte".

Walter Laqueur, a 'La Vanguardia'

"Fins ara els corruptes havien aconseguit escapar de les investigacions, però no és segur que sigui igual en el futur. La ironia del cas és que la iniciativa d'investigar la corrupció a la FIFA va venir dels Estats Units, el país menys interessat en el futbol".

Lluís Foix, a 'La Vanguardia'

"Els diners poden doblegar moltes voluntat. Però cada vegada és més difícil que no se sàpiga. Per les informacions que apareixen, es confirmen les sospites que la FIFA ha estat un nou de corrupció a gran escala des de molt abans de Blatter. Ha arribat el moment d'aclarir-ho tot".

Joaquín Luna, a 'La Vanguardia'

"El consol és que la pròxima temporada Barcelona tindrà quatre clubs a Tercer: tres d'històrics –Júpiter, Sant Andreu i Europa– i un equip puixant que podria ser el tapat d'Ada Colau –la Montañesa".

stats