Esports Barça 03/08/2014

Alexis Sánchez tornarà a Barcelona per acomiadar-se dels seus companys

El xilè, que ha tornat a ser un dels protagonistes de l'Arsenal a l'Emirates Cup, vol dir adéu abans de començar la temporada

Ara / Miquel Agut Riera

BarcelonaDesprés de debutar dissabte amb l’Arsenal en el triomf 5-1 davant el Benfica, Alexis Sánchez ha ampliat minuts sota les ordres d’Arsène Wenger i ha sigut titular aquest diumenge en el segon partit de l’Emirates Cup. El xilè, altre cop molt actiu en la punta d’atac, ha disputat 73 minuts però no ha pogut ajudar els 'gunners' a derrotar el Mònaco, que s'han imposat gràcies a un gol de Falcao.

En zona mixta, Alexis ha explicat que té previst anar a Barcelona en els pròxims dies per acomiadar-se dels seus companys i de l’afició del Barça. El xilè, que va veure com es tancava el seu acord amb el club londinenc mentre era de vacances, vol dir adéu de manera oficial abans de començar la temporada.

En declaracions després del partit, Arsène Wenger ha valorat els bons moviments en profunditat del xilè, malgrat no poder-los aprofitar contra els francesos. "Hem tingut problemes per fer-los arribar pilotes perquè no estàvem gaire bé en la construcció. El nostre joc combinatiu ha sigut pobre. Era molt difícil per als nostres davanters, avui". De tota manera, Wenger no té cap dubte de la bona adaptació d'Alexis, a qui ha provat com a segon davanter en la segona meitat.