Esports Barça 03/02/2022

Allianz no ha presentat cap proposta per al Barça femení

L'asseguradora desmenteix a l'ARA que s'hagi interessat en ser el patrocinador de l'equip femení

2 min
Stanley presideix la samarreta del Barça femení des del 2017

BarcelonaLa samarreta del Barça femení encara no té naming per a la pròxima temporada. El patrocinador actual, Stanley, acaba contracte aquest estiu (30 de juny del 2022) i el club blaugrana encara no ha tancat un acord amb cap empresa perquè ocupi el lloc d'honor de la samarreta culer de l'equip femení. L'empresa nord-americana ja ha anunciat que no prolongarà l'acord tancat el 2018 i la directiva culer va a contrarellotge. Alguns mitjans han apuntat que Allianz, amb qui el club ja té un acord de patrocini global, ha fet una proposta en ferm per patrocinar el Barça femení, però fonts de l'asseguradora han explicat a l'ARA que aquesta proposta no existeix.

Alexia Putellas durant la semifinal de la Supercopa d'Espanya

La relació entre Allianz i el FC Barcelona s'ha reforçat aquest estiu, ampliant l'acord fins al 2024, però no s'ha presentat cap oferta per posar nom a la samarreta culer de l'equip que actualment dirigeix Jonatan Giráldez. El nou acord es va basar en ampliar la relació per encabir el Barça femení i el Barça B pel que fa als drets d'associació d'imatge. Segons han confirmat fonts d'Allianz a l'ARA, no hi ha hagut cap proposta de l'entitat per ocupar el lloc de Stanley el curs vinent.

Des de l'asseguradora expliquen que aquesta ampliació de contracte feta al juliol es basa en les sinergies amb la identitat del Més que un club que representa el club culer. "La seva aposta per l'esport femení, el seu compromís social, la seva cerca constant de la innovació i el seu compromís amb l'excel·lència esportiva i un estil de joc únic" són els motius pels quals aquesta relació s'ha expandit, diu el comunicat del Barça, que es va publicar quan es va fer oficial l'ampliació de l'acord el 30 de juliol del 2021. "Al mateix temps, el FC Barcelona i Allianz treballaran conjuntament amb la Fundació, el Barça Innovation Hub i la Barça Academy", afegeix el text.

Alexia Putellas signa un patrocini individual amb Allianz

Alexia, nova imatge d'Allianz

La relació d'Allianz amb el Barça femení passa també per Alexia Putellas. La millor futbolista del món, reconeguda com la Pilota d'Or i el The Best de la FIFA, s'ha convertit en la primera futbolista a signar un acord individual amb l'asseguradora, que s'ha fet públic a finals d'aquest gener. "L'esportista encarna valors compartits amb Allianz, com la disciplina, la responsabilitat, la confiança, l'esperit de superació o el treball en equip", recalquen des de l'entitat.

stats