Barça
Esports Barça 10/10/2019

Arthur, De Jong i Rakitic, titulars amb la selecció

Els Països Baixos acaben remuntant en l'últim quart d'hora i baten Irlanda del Nord

De Jong durant l'escalfament amb la seva selecció

BarcelonaLa jornada de seleccions d'aquest dijous ha tingut protagonisme dels migcampistes del Barça. De Jong, Rakitic i Arthur han sigut titulars.

El brasiler ha jugat 68 minuts en l’empat del Brasil contra el Senegal (1-1), en un amistós que Wague ha viscut des de la banqueta. De Jong ha jugat els 90 minuts en la victòria dels Països Baixos contra Irlanda del Nord (3-1) i Rakitic ha disputat 74 minuts del Croàcia-Hongria (3-0), dos partits classificatoris per a l’Eurocopa.

També jugava Todibo, titular en el triomf de França sub-20 davant de Noruega (1-2), i aquest divendres serà el torn de Lenglet i Griezmann en l’Islàndia-França.