Futbol Sala
Esports Barça 08/03/2012

El Barça Alusport es desfà del Caja Segòvia (0-3) i ja és a semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala

Dos gols de Lozano i un de Saad han permès l'equip de Marc Carmona resoldre el partit de quarts de final contra els castellans i certifiquen el seu passi a semifinals, on l'espera l'Inter Movistar

Ara
1 min
Els jugadors del Barça Alusport celebren un gol

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha convertit aquesta tarda en el primer semifinalista de la Copa d'Espanya de futbol sala que s'està celebrant a Logronyo, després de derrotar el Caja Segòvia per 3-0. El vigent campió de la competició ha segellat el seu passi a la següent ronda després dels gols de Sergi Lozano i un de Saad.

El primer temps ha finalitzat amb empat a zero, malgrat que tots dos equips han disposat d'ocasions per avançar-se en el marcador. Els castellans, de fet, han gaudit de dues accions clares per marcar a la represa, però el porter blaugrana ha resolt bé. El Barça ha reaccionat i, després de recuperar una pilota en defensa, Lozano ha fet l'1-0 al minut 24.

El mateix Lozano, tres minuts més tard, ha fet el 2-0 després d'una paret amb Javi Rodríguez que ha culminat amb una brillant vaselina per sobre de Cidao. El Caja Segòvia ha començat a prendre riscos en busca de la remuntada i, aprofitant-se d'això, el Barça Alusport ha sentenciat el matx amb el 3-0, obra de Saad, després d'un cop d'esperó d'Ari.

Ara el Barça Alusport s'enfrontarà a l'Inter Movistar, que ha golejat 5-0 a ElPozo Múrcia en l'altre partit de quarts de final del dia. Les semifinals es jugaran dissabte 10 a les 18.15 h.

stats