Esports Barça 03/05/2014

El Barça B perd amb el Còrdova i deixa escapar l'oportunitat de ser segon (0-1)

Uli Dávila dóna els tres punts al conjunt d'Albert Ferrer

A. Llimós
Els jugadors del Barça B han acabat el partit decebuts / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça B ha perdut 0 a 1 amb el Còrdova d'Albert 'Chapi' Ferrer, i ha desaprofitat l'oportunitat de situar-se momentàniament segon a la classificació. Uli Dávila ha donat els tres punts als andalusos al Miniestadi, sota l'atenta mirada del president Josep Maria Bartomeu.

A la primera meitat, el Barça B ha tingut el control del partit, però sense profunditat. Les oportunitats han estat cares al Miniestadi. Quan Samper, Espinosa i Denis Suárez s'han trobat, el filial blaugrana ha generat futbol, però sense contundència en atac. De fet, la millor aproximació ha estat del Còrdova, amb un remat d'Uli Dávila de cap en el tram final del primer període.

A la represa, el guió ha estat similar. El bloc que dirigeix Eusebio ha madurat el partit, i els andalusos han generat perill gràcies a recuperacions avançades o ràpids contraatacs. Abel ha pogut marcar el primer gol de la tarda, però el seu remat de falta s'ha estavellat al pal de Jordi Masip. Era el minut 60. Cinc minuts més tard, el pal ha refusat un potent llançament des de la frontal d'Edu Bedia. El xut sec del migcampista ha deixat glaçat el porter Juan Carlos, però la pilota ha topat amb la part superior del pal, a tocar de la creueta. El filial barcelonista ha fet canvis, i Munir, que havia entrat per Dongou, ha pogut obrir el marcador amb un xut encreuat que ha aturat el porter visitant.

Qui no ha perdonat ha estat Uli Dávila. El davanter ha superat Edgar Ié i ha batut Masip amb la cama esquerra al minut 73. El Barça B ho ha buscat, llançat a l'atac amb només Ié i Sergi Gómez en defensa, però no ha creat perill.