BARÇA
Esports Barça 30/06/2015

Benedito: "Pogba no entra dins de les nostres prioritats: 80 milions de traspàs i 12 de sou"

El precandidat ha presentat un museu sobre el Barça cedit per Pablo Ornaque

A.l.
2 min
Agustí Benedito, durnat l'acte a la seva seu / @AGUSTIBENEDITO

Barcelona“Ens agrada dir que el 2015 és l’any Gamper”, ha volgut remarcar Agustí Benedito en la presentació d’un petit museu que ha cedit Pablo Ornaque. Entre els materials que hi ha a la seu electoral del carrer Aragó de Barcelona s'hi troben la samarreta del debut de Ladislao Kubala, materials de Wembley o banderes que van desfilar per la gespa del Camp Nou en el dia de la seva inauguració. En l’acte també hi era present Joan Gamper, nét del fundador del club, i Benedito ho ha aprofitat per llançar un missatge de futur al club. “Cal donar al Gamper el torneig que és mereix”, ha dit el precandidat, que ha lamentat que la festa del Gamper ha vist una pèrdua de valor durant els últims anys.

"Laporta va parlant que té molta relació amb Raiola. Fa dos mesos vam voler parlar amb el jugador i el president del Juventus. Em vaig informar del sou i el traspàs, recordo que eren 80 milions d'euros i un salari de 12 milions néts, i ens va semblar que no. Vam considerar que no entrava dins de les nostres prioritats", ha explicat. "Pogba estava d'acord a venir l'any que ve, no al gener, sinó al final de temporada. I el Juventus també", ha afegit.

Benedito ha admès que no ha parlat encara amb el president de la gestora, Ramon Adell. "No poden fer-ho, no estan autoritzats, per molt que l'entrenador o qui sigui ho demani", ha dit sobre un possible fitxatge de Pogba per part de la comissió gestora, que costaria uns "200 milions" en total, segons el precandidat. "Si ho fessin seria l'esdeveniment més greu de tots els processos electorals que hem viscut a can Barça", ha remarcat.

"No només és un tema de volum econòmic, és un tema de política esportiva. Estem intentant fer una campanya de propostes i no de noms, clar que parlem amb gent. Complica les altres decisions nostres. Tots tenim els nostres noms al cap, una decisió de Pogba t'ho complica tot. Ho trobo una falta de respecte, em preocupa moltíssim. Estic en la confiança que no ho faran, perquè el Juventus no voldrà", ha ampliat.

Benedito s'ha referit també als casos d'espionatge de l'etapa Laporta. "Està absolutament acceptat, està reconegut judicialment, la discussió està si el director general o el de seguretat, Joan Oliver i Xavier Martorell, ho van fer sense que ho sabés Laporta o ho sabia Laporta, que el Barça pagava està clar. Si no n'estava, ja és fotut que et fotin 3 milions d'euros i no te n'enteris", ha explicat.

stats