BARÇA
Esports Barça 29/07/2014

Cases amplia la querella a Bartomeu i Faus pel cas Neymar

En l'escrit es xifra en 46 milions el perjudici que hauria causat al Barça l'administració deslleial dels dos directius i Rosell

Ara
1 min
Josep Maria Bartomeu, a l'avió camí del Brasil / FCB

BarcelonaEl soci Jordi Cases, després d'uns dies de reflexió, ha decidit ampliar la querella pel cas Neymar al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident econòmic, Javier Faus. Segons fonts consultades per l'ARA, la voluntat de Cases és ampliar la querella per "administració deslleial" dels dos directius, perquè d'aquesta manera siguin ells –a títol personal– els que es facin càrrec de les despeses derivades de l'operació, i no el club.

L'escrit va ser lliurat a l'Audiència Nacional divendres, on el passat dia 22 de juliol van declarar Sandro Rosell i el director general del club, Antoni Rossich. Ara serà el jutge Pablo Ruz qui haurà de decidir si accepta la petició d'imputació de l'actual president blaugrana i el vicepresident econòmic, que van signar una part dels contractes del fitxatge de Neymar. La causa va iniciar-se al mes de novembre, quan Cases va presentar una querella contra Sandro Rosell per "apropiació indeguda". El soci demandant volia saber què va passar i perquè es van pagar els 40 milions que van abonar-se a l'empresa N&N, propietat de la família del jugador blaugrana.

En l'escrit de 18 pàgines que es va lliurar a l'Audiència Nacional es xifra en 46 milions el perjudici que hauria causat al Barça l'administració deslleial dels directius, és a dir, el perjudici que calcula Cases que han causat a l'entitat les decisions dels tres implicats en el fitxatge de Neymar, per haver signat els documents. Se'ls demana que es facin càrrec com a responsables civils solidaris d'aquesta quantitat.

stats