BARÇA
Esports Barça 16/06/2014

El Barça confirma les marxes dels directius Coll i Guinovart

El Gamper es jugarà el 18 d'agost contra el conjunt mexicà de León

Albert Llimós
2 min

BarcelonaLa junta directiva del Barça ha perdut dos membres. Eduard Coll i Pilar Guinovart deixen l'entitat blaugrana, les primeres dimissions en 4 anys, al marge de la de l'expresident Sandro Rosell. "Eduard Coll ha presentat la seva dimissió, la junta ha dedicat una bona estona a fer-ho recapacitar", ha dit Arroyo, que ha confirmat també la notícia que avançava l'ARA, la marxa de Pilar Guinovart de la directiva, que per motius professionals, abandonarà la primera línia del club i seguirà lligada a l'àrea social del Barça. Pau Vilanova, nombrat fa unes setmanes com a directiu, cobrirà l'àrea on treballava Guinovart. "Ja fa dies que es parlava amb Eduard Coll, ara no ens plantegem cap entrada, ja es veurà més endavant", ha afegit. "Absolutament", ha respost Arroyo quan se li ha preguntat sobre la voluntat de Josep Maria Bartomeu de seguir treballant i no dimitir. "El debat és bo", he dit el portaveu.

Al marge dels moviments de la junta, el club ha oficialitzat altres qüestions ordinàries. "Demà al matí s'incorpora el nou gerent, Ignacio Mestre", ha afegit el portaveu del club. D'aquesta manera, el director general Antoni Rossich es dedicarà als grans temes, com la negociació amb Nike i la construcció del nou estadi.

"La junta directiva ha estat informada per Javier Faus de com està el cas Neymar, el club no ha rebut cap notificació al marge del canvi de data", ha dit Arroyo.

Rival pel gamper

El Barça jugarà el Gamper contra el conjunt mexicà León el 18 d'agost, un club on juga Rafa Márquez. El partit servirà per homenatjar Carles Puyol i Víctor Valdés, segons ha anunciat el portaveu: "Les portes del club sempre estan obertes a Víctor Valdés", ha dit Arroyo, en referència a les paraules que ja va utilitzar el president Josep Maria Bartomeu fa uns dies.

stats