Esports Barça 31/01/2020

El Barça fitxa Trincão i Matheus Fernandes, que s'incorporaran al club a partir de l'estiu

El davanter del Braga costarà 31 milions i el migcampista del Palmeiras, 7 més 3 en variables

N.g.
1 min
Francisco Trincão

BarcelonaEl Barça ha anunciat aquest divendres dos fitxatges de cara a la temporada vinent. Un és el del portuguès Francisco Trincão, davanter de l'SC Braga; i l'altre Matheus Fernandes, migcampista del Palmeiras. Tots dos s'incorporaran a la disciplina blaugrana a partir de l'1 de juliol.

La primera operació en fer-se oficial ha estat la del davanter. El Barça pagarà 31 milions al club portuguès, i l'extrem esquerre, de 20 anys, firmarà com a blaugrana per a les pròximes cinc temporades, fins al curs 2024-2025, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros.

Format a les categories inferiors del Vianense i del Porto, Trincão va arribar a l'Sporting de Braga el 2018. De moment, ha disputat 29 partits amb el primer equip del Braga i aquesta temporada ha marcat tres gols (dos a la Lliga i un a l'Europa League). A més, ha sigut internacional amb la selecció del seu país en categories inferiors.

El Barça ha presentat el seu nou davanter com un "jugador ràpid i molt hàbil que disposa d'una gran tècnica a la cama esquerra, amb una bona visió de joc i facilitat per repartir assistències, a més d'un bon xut".

Pel que fa a Matheus Fernandes, el migcampista costa 7 milions fixes més 3 de variables. El seu contracte també és per cinc temporades i la clàusula de rescissió puja fins als 300 milions d'euros.

L'anunci de l'arribada de Trincão i Matheus es produeix tot just l'endemà que el Barça anunciés que el davanter del planter Carles Pérez marxa cedit fins a final de temporada al Roma, club que té l'opció obligatòria de compra per 11 milions d'euros quan acabi el curs.

stats