Barça
Esports Barça 12/04/2011

Els jugadors del Barça ja poden pensar en el Madrid

Valdés ha reconegut que l'equip vol "lluitar per aconseguir" el triplet i que serà "divertit" jugar-s'ho amb el Madrid, mentre que Busquets creu que "ara ve el moment de rematar la feina feta durant tota la temporada"

Redacció
2 min
Lliga de Campions: Xakthar Donetsk - Barça

BarcelonaVíctor Valdés ha tornat a signar un gran partit i ha dit que està "feliç per com estan anant les coses" i confia que "aquest bon moment es tradueixi en títols". El triplet és possible?, li han preguntat. "Lluitarem per aconseguir-ho".

Sobre el partit, Valdés ha explicat que els jugadors estan "molt contents". "Veníem amb una bona renda, però és un camp difícil, contra un rival que ens va posar problemes ja a l'anada i que avui ens ha fet lluitar molt".

Sobre els clàssics que ara s'hauran de jugar, Valdés ha assegurat que l'equip els afronta amb "il·lusió i les màximes ganes" i preveu que "serà molt intens i també divertit".

Un altre dels protagonistes que ha parlat després del partit ha estat Busquets: "Ara ja sí podem pensar en el Madrid", ha dit, com allibertat. El partit de Lliga "serà difícil, tot i l'avantatge que tenim i si guanyem, gairebé haurem sentenciat el títol".

Per a Busquets, ara ve la part interessant de l'any, la decisiva: "Hem lluitat per tots els títols durant tota la temporada i ara ve el moment de rematar la feina".

També ha parlat Pedro, que ha reconegut que l'equip "arriba bé i se sent fort" per afrontar el final de temporada. Sobre el seu estat de forma i si és capaç de jugar els 90 minuts, ha respost amb un senzill "ho haurà de decidir l'entrenador".

Villa ha passat per zona mixta, també, i ha valorat el bon partit de l'equip avui: "Tot i el resultat important que teníem de l'anada, hem fet un partit molt seriós i hem estat molt bé". Personalment, ell està "tranquil" tot i la sequera golejadora que està patint (vuit partits sense marcar), perquè, si no hi ha sort de fer gols, diu que el consola sentir-se important i podent "treballar per a l'equip, fent altres coses".

stats