BARÇA
Esports Barça 16/04/2015

"La major bufetada" des que el xeic va arribar al PSG: la premsa francesa es rendeix a la superioritat del Barça

El Barça ha guanyat 1-3 al PSG i les crítiques dels diaris de la capital francesa contra l'equip local són dures i alaben el joc ofert pel Barça de Luis Enrique

Ara
2 min
Neymar, anotant el primer gol del Barça al camp del PSG / MIGUEL MEDINA / AFP

BarcelonaLa contundent victòria del Barça al Parc dels Prínceps davant del PSG (1-3) ha generat certa resignació a la premsa francesa. Després que el conjunt de Luis Enrique passés per sobre dels francesos, els mitjans de comunicació gals han enfocat l'objectiu als errors dels centrals del PSG i l'encert cara a porteria dels blaugranes: "David Luiz i Marquinhos van destacar pels seus errors, però el Barça va exhibir un nivell molt alt", explica el diari l''Equipe'.

El mateix mitjà de comunicació publica que el Barça "ha sotmès el PSG" i, que des que el xeic de Qatar és present al club de la capital francesa, és la "major bufetada" que s'ha endut el PSG.

Per altra banda, 'France Fotball' cataloga la victòria del Barça com una "lliçó de futbol". El mateix diari escriu que el conjunt entrenat per Luis Enrique té "un peu i quatre dits" a les semifinals de la Lliga de Campions. A més, destaca la superioritat del Barça.

El diari 'Le Monde' explica que el Barça "ha aconseguit el que fa nou anys que no es veia", guanyar al PSG en competició europea i al seu estadi. El diari 'Liberation', ha afirmat quelcom similar: "Els parisencs mai han tingut opció de dominar el joc davant del barça", afegeix.

stats