PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 14/03/2011

El Madrid podria demanar controls contra el dopatge més durs perquè sospita del Barça

Nova polèmica entre el Barça i el Madrid. Segons ha informat la cadena Cope, al club blanc es vol demanar un canvi en els controls contra el dopatge perquè hi ha dubtes sobre el club blaugrana. També el València rep.

Toni Padilla
2 min
Sergio Ramos agredeix Puyol després de carregar-se Messi.

BarcelonaEl Reial Madrid tindria pensat anar de manera oficial a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per demanar controls contra el dopatge més seriosos, segons va avançar ahir a la nit el periodista Juan Antonio Alcalá a El Partido de las 12 de la Cadena Cope. Segons Alcalá, al club blanc creurien que els controls que hi ha ara "són una broma".

Segons la Cope, al Reial Madrid no entenen com el metge Eufemiano Fuentes va poder treballar amb el València quan el club valencià va guanyar dues lligues, i tampoc s'entén que hi hagi metges de "dubtosa reputació" treballant per al Barcelona. Aterrats a Barcelona provinents de Sevilla, els responsables del Barça van preferir no fer declaracions, entre ells el secretari tècnic Andoni Zubizarreta. La Junta directiva del Barça es reuneix avui i el tema podria entrar a l'ordre del dia en funció del rumb dels esdeveniments, però inicialment des de el Barça no es dirà res sobre el tema perquè no hi ha confirmació oficial.

Durant la tertúlia al programa en què Alcalá va comentar aquesta informació, es va acabar parlant d'uns batuts d'hidrats que el Barça dóna als seus jugadors després dels entrenaments, segons va informar el febrer del 2010 el diari El PaísEl País. Batuts que com deia aquesta informació, es poden comprar a les farmàcies. El Barça, amb Guardiola, ha contractat experts en alimentació, com Leo Ortega, o el doctor Ramon Segura, professor emèrit a l'Universitat de Barcelona des 2006de Ciències Fisiològiques.

També s'ha parlat d'Eufemiano Fuentes, precisament durant la setmana en que aquest metge ha fitxat per un equip canari de segona B, l'Universidad de Las Palmas. Fuentes va treballar amb el València durant l'època del tècnic Rafa Benítez.

També contra els àrbitres

A més, el club blanc també tindria pensat presentar davant la Federació Espanyola de Futbol una queixa pels arbitratges, ja que creu que cal millorar el nivell de l'arbitratge en el futbol estatal. De moment, des de el club blanc no s'han confirmat aquestes informacions.

stats