BARÇA
Esports Barça 18/09/2013

Un Barça pragmàtic goleja l'Ajax en l'estrena a la Lliga de Campions (4-0)

Tot i que el joc segueix sense convèncer, els blaugranes han superat el conjunt holandès amb un 'hat trick' de Messi i un gol de Piqué

Ara
2 min
Messi xuta la falta i marca el primer gol del Barça contra l'Ajax

BarcelonaEl Barça ha debutat a la Lliga de Campions amb un triomf contra l'Ajax. El joc dels de Gerardo 'Tata' Martino segueixen sense convèncer, però aquest dimecres han estat pragmàtics i han aconseguit estrenar-se a la competició europea amb una victòria a casa amb tres gols de Leo Messi.

Cesc ha generat la primera ocasió del Barça amb una rematada que ha sortit alta (min. 5), i l'Ajax intentava apropar-se a la porteria de Valdés sense massa sort durant els primers compassos del partit.

El primer gol del Barça ha arribat a pilota aturada. Messi ha aprofitat una falta directa bastant centrada i la pilota, després de tocar el pal que defensava el porter del conjunt holandès, ha entrat a la porteria (min. 21).

Bojan, molt actiu durant el primer temps, ha cercat l'empat amb una centrada des de la banda esquerra que ha rematat Van Rhijn. Però l'Ajax ha topat amb Valdés, que ha salvat el Barça en dues ocasions abans del descans.

A la segona part, les sensacions han millorat. Messi ha aconseguit el segon gol del Barça. Busquets ha conduït un contraatac i ha enviat la pilota a Messi. L'argentí ha buscat porteria i ha superat el porter amb un xut precís (min. 54). El tercer dels blaugranes ha estat obra de Piqué. Just abans de ser substituït, Neymar ha fet una centrada de rosca i Piqué, que ha saltat més que ningú, ha rematat de cap per fer el tercer (min. 68).

Messi ha fet el quart del Barça –el tercer del seu compte particular– després de recollir una centrada de Xavi i de sorprendre la defensa i el porter dels visitants amb un xut sec (min. 74). Tot just un minut més tard, Mascherano ha comès penal sobre Serero. Valdés, però, ha estat providencial i ha aturat el penal que ha xutat Sigthórsson, deixant la porteria blaugrana a zero. I és que el porter blaugrana ha salvat també en els últims minuts del partit una rematada de Bojan i una altra de Boilesen.

stats