BARÇA
Esports Barça 30/06/2019

El Barça tanca la venda de Denis a una hora del tancament de l'exercici econòmic 18/19

Els 12,9 milions fixes que paga el Celta ajudaran a quadrar els números de la temporada

Martí Molina
1 min
El Barça tanca la venda de Denis al Celta

BarcelonaA última hora de l'últim dia de l'exercici econòmic. A les 11 de la nit el Barça ha tancat la venda de Denis Suárez al Celta a canvi de 12,9 milions d'euros fixes més 3,1 de variables. Uns diners que ajuden a tancar en positiu els comptes de la temporada 2018/2019.

El traspàs del migcampista gallec s'ha accelerat precisament per aconseguir que la seva venda es feia abans del dia 1 de juliol i, per tant, els beneficis es podien incloure al balanç de comptes del curs que queda enrere. De fet, aquestes presses han estat bones per al Celta, que ha pogut negociar a la baixa alguns conceptes.

Amb la venda de Denis, però, es tanca un serial que començava fa unes setmanes. El jugador volia anar al València perquè l'entrenador, Marcelino, n'havia demanat el fitxatge. Però el tècnic va topar amb la negativa dels gestors del club 'xe'. Frustrat el viatge pel corredor Mediterrani, Denis va rebre la proposta del Celta, club on es va formar com a jugador però on no va arribar a competir a l'elit.

A nivell estrictament econòmic, el Barça ingressa 12,9 milions fixes per Denis, cosa que suposa uns beneficis comptables d'11,3 milions. Amb ell es tanca un curs en què el Barça ha venut fins a 12 jugadors: Cillessen, André Gomes, Paco Alcácer, Marc Cardona, Marc Cucurella, Paulinho, Yerry Mina, Aleix Vidal, Munir El Haddadi i Marlon Santos.

stats