BARÇA
Esports  /  Barça 16/12/2014

Bartomeu fa canvis que afecten la seguretat del Camp Nou

A partir de gener s'incorpora Gaby Pérez com a nou cap d'operacions

A.l.
2 min
Imatge del president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

BarcelonaContinuen els canvis de Josep Maria Bartomeu. Aquest cop, en matèria de seguretat. El president blaugrana incorporarà a partir del dos de gener Gaby Pérez, com a nou cap d’operacions. Pérez suplirà la vacant que va deixar Emili Sabadell a l’estiu, quan va assumir la plaça de director del primer equip de futbol. La novetat és que la nova incorporació, que va avançar la Cadena Ser, també assumirà responsabilitats de seguretat, a diferència del seu antecessor.

El responsable de seguretat del club, Àlex Garcí-Cascón, per tant, reportarà directament a Pérez, que serà el màxim encarregat en matèria de seguretat. Això, si García-Cascón no abandona el club. De moment, al Barça asseguren que es mantindrà en el càrrec fins l’arribada del nou cap d’operacions, i després, un cop es trobin, podria haver-hi novetats. Tot i això, fonts coneixedores de la matèria, asseguren que García-Cascón seguirà.

Segons expliquen als despatxos del Camp Nou, el gerent Ignacio Mestre portava des de l’estiu buscant aquesta nova incorporació, tot i que, el canvi arriba justament unes setmanes després que hi hagués una situació de màxima tensió entre els Mossos d’Esquadra i el Barça. El responsable de seguretat dels Mossos al Camp Nou, Lluís Miquel Venteo, va manifestar en aquest mateix diari que el club podia fer més per lluitar contra els grups violents, unes declaracions que van sentar molt malament al Barça, i que van comportar una reunió d’urgència entre el conseller d’Interior Ramon Espadaler i el mateix Bartomeu. A banda de tenir diferents criteris en alguns aspectes, part de la tensió provenia de la mala relació entre els dos responsables de seguretat: No hi havia sintonia entre García-Cascón i Venteo, fet que obertament admeten al Camp Nou.

stats