BARÇA
Esports Barça 30/12/2014

Bartomeu: "Espero que la FIFA tingui el sentit comú de reescriure aquesta norma"

El president del Barça ha reaccionat a la sentència del TAS en declaracions que ha fet públiques el club a través d'un comunicat

M.m.
2 min

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, president del Barça, ha reaccionat a la sanció del TAS a través d'un comunicat emès pel mateix club. En aquesta carta, el màxim mandatari blaugrana qualifica d'"injusta" la sanció i insta la FIFA a tenir "el sentit comú de reescriure aquesta norma per tal de millorar-la".

Aquest és el text sencer:

“Avui s’ha comès una gran injustícia, una injustícia per al Barça, per a tots el nens i les famílies afectades per aquesta resolució, per a tots els socis del nostre club i també per al món del futbol en general.

Sempre hem dit i considerat que la sanció de la FIFA era desproporcionada. La resolució del TAS, donant la raó a la FIFA, no és bona per a nosaltres i està fora de tota lògica esportiva.

La FIFA i el seu president han de ser una organització que protegeixi el món del futbol, i amb decisions com aquesta s'allunyen d'aquest objectiu. No ens sentim emparats ni protegits per qui ho hauria de fer.

S’ha prioritzat el compliment estricte d’una norma mal redactada per sobre de l’esperit que inspira aquesta norma. S’ha creat un precedent que no és bo per al futbol i s’ha volgut tacar la imatge del nostre club.

Anuncio que des d’avui mateix el Barça amb mi al capdavant lluitarà per canviar aquesta norma per tal de millorar-la.

Espero que la FIFA tingui el sentit comú de reescriure aquesta norma i que cap altre club del món pateixi aquesta injustícia.

Malgrat tot, puc garantir als socis que la sanció no posa en perill el projecte esportiu de La Masia.

I sóc optimista.

D’una banda, comptem amb un planter de prou garanties per cobrir les possibles necessitats del primer equip. De l’altra, cal tenir en compte que els reforços que vam fer l’estiu passat, en previsió del que ha acabat succeint, ens permetran seguir aspirant a totes les competicions en què participem fins que complim la sanció”.

stats