Esports Barça 10/10/2011

Bojan: "Per molt que fes, Guardiola no veia la meva feina"

El davanter diu que ara mateix no tornaria al Barça si el tècnic li ho demanés perquè li costaria tornar a confiar-hi

Ara
1 min
Bojan Krkic, en la seva última roda de premsa al Barça abans de marxar al Roma / EFE

BarcelonaEl davanter de la Roma i exjugador blaugrana, Bojan Krkic, ha confessat al programa El Convidat, de TV3, els seus problemes amb Pep Guardiola. "Per molt que fes, els seus ulls no veiem el meu treball", ha dit el futbolista que ha revelat que "no era feliç" perquè "no jugava i no tenia continuïtat", i que fins i tot "estava trist, i no tenia ganes ni de jugar ni d'entrenar".

Bojan ha explicat que en cap moment va parlar amb Guardiola: "No em sentia amb força, i el silenci m'ha portat cap a un lloc que no em convenia. Les vegades que parlàvem no em sortien les paraules. No sabia com treure-ho d'una manera ordenada". Considera que Guardiola, com a entrenador, "és el millor", i ha destacat que en cap moment van tenir "cap enganxada ni problema". Tot i així, Bojan no se sentia part del grup i creu que li costaria "confiar en ell" en cas que pogués tornar al Barça. Diu que en cas que Guardiola el truqués per tornar al Barça "depèn de la situació, però li diria que no".

El jugador ha dit que després de la final de Wembley va veure que havia de marxar del club blaugrana perquè "hi pintava molt poca cosa" i sap que ara, a Itàlia, necessita rodatge.

stats