FUTBOL
Esports Barça 14/04/2015

Puyol no descarta "tornar a jugar"

L'excentral català del Barça ha parlat aquest dimarts sobre la possibilitat de tornar a calçar-se les botes, del pròxim partit del Barça davant del PSG i de Leo Messi

Efe
1 min
Carles Puyol ha estat nomenat ambaixador de l'Acadèmia Laureus

XangaiL'excapità del Barça, Carles Puyol, ha declarat aquest dimarts a Xangai que no descarta "entrenar" o fins i tot "tornar jugar" i que espera que el club de la seva vida elimini el Paris Saint Germain a la Lliga de Campions. Puyol, que aquest dilluns va fer 37 anys, ha fet aquestes declaracions en el marc dels actes previs al lliurament dels Premis Laureus de l'Esport, que tindran lloc aquest dimecres a la ciutat més populosa de la Xina.

"En el futbol no hi ha cap rival fàcil a hores d'ara, tots són complicats, però espero que el Barça passi l'eliminatòria", ha explicat Puyol, triple guanyador de la Champions amb l'equip barceloní. Sobre el seu excompany Lionel Messi, Puyol ha comentat que "és molt difícil aturar-lo"; cosa que sap "molt bé pels molts entrenaments" que va compartir amb l'astre argentí, però que el futbol és un esport d'equip.

Puyol, que aquest dimarts ha estat nomenat "ambaixador" de l'Acadèmia Laureus, ha explicat que "ara vol recuperar sensacions" amb el seu genoll. "Només corro darrere de la meva filla Manuela", ha bromejat. Pel que fa a la nominació com a ambaixador de l'Acadèmia Laureus, el català ha dit: "Estic emocionat amb el meu nomenament com a ambaixador Laureus, vull retornar a la societat tot el que he rebut".

stats