Barça
Esports Barça 04/08/2011

Jeffren: "He format part del millor equip de la història del futbol"

El davanter canari, que avui s'ha convertit en nou jugador de l'Sporting de Portugal, ha assegurat anar-se'n del Barça orgullós per "haver format part del millor equip de la història del futbol"

Efe
2 min

BarcelonaEl davanter canari Jeffren Suárez, que avui s'ha convertit en nou jugador de l'Sporting de Portugal, ha assegurat anar-se'n del Barcelona orgullós per "haver format part del millor equip de la història del futbol".

En un carta oberta a l'afició, Jeffren ha reconegut que li hagués agradat "jugar més minuts, marcar més gols, fer més assistències, en definitiva, aportar més al FC Barcelona, però no ha pogut ser".

Per això, afirma que se'n va "trist, afligit, però sense rancor i molt il·lusionat", conscient que cada dia ha intentat donar per aquesta institució "tot el que duia a dins".

S'emporta a Lisboa "mil i un records, mil i una anècdotes, mil i una alegries i també aquestes dures experiències que tots sabeu que he viscut, però que, sens dubte, m'han servit per fer-me més fort".

Però Jeffren prefereix quedar-se amb tot allò bo que ha viscut a l'entitat blaugrana. "Amb el FC Barcelona vaig debutar a la Lliga de Campions, en la Primera Divisió i la Copa del Rei; vaig pujar amb el filial a la Segona Divisió B, vam guanyar tots els títols i vaig formar part del que per a molts és el millor equip de la història del futbol. Jo també ho penso així", ha subratllat.

El jugador tenerifenc d'origen veneçolà se'n va "agraït amb tots els estaments de l'entitat i amb totes i cadascuna de les persones que formen part d'aquest gran club" i il·lusionat per començar una nova etapa en l'Sporting de Portugal.

"Me'n vaig allà on han mostrat més interès al meu fitxatge, on més afecte m'han transmès i on sé que puc ajudar a fer coses grans. Sé que el lema del meu nou equip és esforç, dedicació, devoció i glòria, i des d'avui posaré tot el necessari de la meva part per convertir en una realitat cadascuna d'aquestes paraules", conclou la carta.

stats