Esports Barça 26/08/2023

"¿El cessament de Rubiales? Res a dir, és moment de fer suport a Jenni i les jugadores"

Xavi Hernández parla de l'afer Rubiales en la roda de premsa prèvia al Vila-real - Barça

ARA
2 min
Xavi Hernández.

BarcelonaL'entrenador del FC Barcelona ha ofert el seu punt de vista sobre el petó no consentit de Luis Rubiales a Jenni Hermoso i el polèmic paper del president de la RFEF, que es resisteix a dimitir del seu càrrec malgrat les accions del govern espanyol i la suspensió de la FIFA. El tècnic blaugrana no ha demanat la renúncia a Rubiales de forma explícita, però sí que ha sigut molt contundent en relació a la seva actitud i al suport que necessiten les jugadores de la selecció espanyola femenina.

Discurs inicial. "En primer lloc, vull mostrar el meu suport incondicional a la Jenni Hermoso i a totes les jugadores de la selecció femenina de futbol. En segon lloc, condemnar l'actitud del president de la Federació pel seu comportament inacceptable. En tercer, expressar la meva pena pel fet que es parli d'aquesta conducta intolerable i no d'un Mundial que s'acaba de guanyar, de com juguen a futbol l'Aitana, l'Alexia, la Cata Coll, de tot el que han hagut de superar barreres, de refer-se després de la derrota per 4-0 contra el Japó. Espero haver sigut prou contundent".

Pregunta sobre el cessament de Rubiales. "He sigut clar i prefereixo no parlar més. És moment de donar suport a la Jenni i a les jugadores. Sobre el cessament de Rubiales, no tinc res a dir".

El comunicat tebi per part del Barça. "És un tema de club. A títol personal i com a entrenador del Barça, he sigut molt clar. Ens hem de posicionar per elles. El club va ser el seu comunicat. Espero que tot plegat se solucioni com més aviat millor".

La lesió de Pedri. "És una pena la lesió de Pedri. És semblant a la que tenia. No sabem per què es lesiona tant. Intentem prevenir aquestes lesions, però són part de l'esport. Pedri es cuida molt i ha fet treball de musculació aquest estiu. Esperem que torni més fort".

Malgrat que els periodistes han insistit en el tema de Rubiales, des del departament de comunicació del Barça han aturat les preguntes relacionades a partir del tercer torn.

stats