COPA DEL REI
Esports Barça 30/10/2012

Barça afronta seu debut a la Copa del Rei contra l'Alabès amb rotacions i sense Messi

El club blaugrana comença la defensa del títol a Vitòria, enfrontant-se a l'Alabès de 2a B als setzens de final (22 hores, Marca TV)

Efe
2 min
Els jugadors del Barça, en un entrenament al Miniestadi / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça, vigent campió de Copa del Rei, arrencarà aquest dimarts (22 hores, Marca TV) contra el modest Alabès el seu camí cap per revalidar el títol i amb la intenció d'allargar la seva excel·lent ratxa de resultats, tot i que per a aquest partit el tècnic blaugrana, Tito Vilanova, donarà descans a algunes de les seves estrelles, entre elles Leo Messi.

Tampoc Xavi Hernández, Víctor Valdés, Jordi Alba i Pedro Rodríguez han entrat en la convocatòria de Tito Vilanova per al partit d'anada de setzens de final davant el conjunt vitorià, que espera fer valer el factor de jugar a Mendizorrotza –que s'omplirà– per intentar frenar la demolidora trajectòria dels blaugranes.

Sense Messi ni Pedro, la davantera del Barça probablement estarà formada per tres jugadors amb ànsies de reivindicar-se, com Alexis Sánchez, David Villa i Cristian Tello, mentre que el centre del camp i la defensa podrien rejovenir-se amb l'entrada de jugadors del planter com Sergi Roberto, Jonathan Dos Santos i Marc Bartra.

La llista de setze jugadors la completen Pinto, porter habitual en aquest torneig, a més d'Alves, Cesc, Iniesta, Mascherano, Busquets, Montoya, Adriano, Song i el porter del filial Oier.

Des de la temporada 2004/05, els catalans sempre han superat la primera ronda de la Copa del Rei i han arribat a les dues últimes finals d'un torneig, tot i que Tito Vilanova ha recordat que l'Alabès és el rival més difícil que el Barça s'ha trobat en aquesta primera ronda els últims anys.

Els vitorians, per la seva banda, afronten el partit contra el vigent campió de la Copa com un premi després de deixar al camí a Catarroja, Atlètic Sanluqueño i Huracà València. L'Alabès, no obstant, arriba a la cita amb moltes baixes, ja que el tècnic Natxo González no podrà comptar amb el defensa Luciano i el davanter Juanma, tots dos sancionats, ni amb els lesionats Miki i Rubén Negredo, baixa de llarga durada des de la setmana passada per una lesió de genoll.

stats