Barça
Esports Barça 11/11/2012

El Barça reacciona a temps i suma els tres punts contra el Mallorca (2-4)

Els de Tito Vilanova han marxat al descans 0-3 gràcies als gols de Xavi, Messi i Tello i, tot i que el Mallorca ha retallat distàncies amb els gols de Pereira i Víctor –de penal–, Messi ha tornat a posar les coses a lloc

Els jugadors del Barça celebren el gol de Messi a l'Iberostar Estadi

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un nou triomf a la Lliga a Palma davant el Mallorca (2-4). Tot i que els de Tito Vilanova han acabat la primera part amb un 0-3 a favor al marcador gràcies als gols de Xavi, Messi i Tello, els locals han retallat distàncies a l'inici de la segona part. El Barça ha reaccionat i ha tornat a controlar el partit amb un nou gol de Messi, que ha superat els gols de Pelé en un any natural.

El Barça ha començat dominant, i abans de la mitja hora de partit ja s'havia avançat en el marcador. Xavi, amb un xut de falta directa de rosca, ha fet passar la pilota per sobre de la tanca defensiva i ha deixat plantat Aouate, que no ha reaccionat i només ha pogut veure com la pilota entrava per l'escaire de la seva porteria (min. 26). Villa ha tingut una bona opció per fer el segon després d'una bona passada de Tello, però l'asturià ha rematat fora (min. 33).

Els de Tito Vilanova han volgut enllestir el partit abans del descans i Messi al minut 43 ha fet el 0-2. L'argentí ha xutat tovet des de fora de l'àrea i Aouate s'ha empassat la pilota, que ha acabat dins la porteria. I tot just un minut més tard, Tello feia el 0-3. Xavi ha passat la pilota a Cesc i el d'Arenys li ha passat a Tello. El jugador del planter, després d'obrir-se per buscar posició de xut, ha superat Aouate amb un xut creuat abans del descans.

El Mallorca ha sortit amb empenta després del pas pels vestidors. Després de forçar dos córners, els balears han retallat distàncies amb un gol de Pereira. El jugador del Mallorca ha rematat amb l'esquerra des de dins de l'àrea i sense oposició una centrada des de la dreta. El Mallorca ha començat a creure en les seves possibilitats, i més després que Busquets toqués la pilota amb la mà dins l'àrea i l'àrbitre xiulés penal (min. 56). Víctor no ha perdonat des dels onze metres i ha superat Valdés per fer el 2-3.

Han estat els millors minuts del Mallorca, que ha vist com podia empatar el partit, però el Barça ha reaccionat a temps i, al minut 69, Messi ha tornat a ampliar distàncies. Alves ha centrat cap a Alexis i el xilè ha controlat amb el pit deixant la pilota a Messi. El crac argentí ha enviat un potent xut, que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Aouate mentre els jugadors locals reclamaven fora de joc d'Alexis.

MALLORCA 2

BARÇA 4

Mallorca: Aouate; Ximo Navarro (Marc Fernández 81'), Geromel, Conceiçao, Bigas; Martí (Fontàs 72'), Pina, N'Sue, Pereira; Víctor i Hemed (Alfaro 46').

Barça: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano (Bartra 83'), Alba (Montoya 86'); Busquets, Xavi, Cesc; Villa (Alexis 65'), Messi i Tello.

Gols: 0-1 (27') Xavi. 0-2 (43') Messi. 0-3 (44') Tello. 1-3 (54') Pereira. 2-3 (57') Víctor, de penal. 2-4 (69') Messi.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Targetes grogues: a Martí (27') i Busquets (56').