RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 25/06/2015

"Decidim quin president haurà de pensar com serà el dia de demà un Barça sense Messi": el recull d'articles d'opinió

Les eleccions a la presidència del Barça centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dijous

Ara
2 min
Els precandidats recullen signatures abans del partit del Barça de bàsquet al Palau / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLes eleccions a la presidència del Barça del proper 18 de juliol centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dijous.

Enric Bañeres, a 'Mundo Deportivo'

"Abidal podria ser un bon secretari tècnic i Laporta corregeix així una cosa que la directiva de Bartomeu no va saber fer bé. Perquè a Abidal se li va oferir la direcció de les escoles de futbol a l'estranger, una canongia ofensiva que l'exfutbolista va refusar. La poca sensibilitat que la directiva de Bartomeu ha mostrat amb Abidal se li pot girar en contra com un bumerang".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Representants màxims dels valors del Barça, referents absoluts, amb tots els honors, de la imatge més propera a la puresa blaugrana han tingut i/o tenen relacions professionals amb Qatar. Guardiola, Valero Rivera i Xavi. Les han tingut i les tenen sense portar ja l'escut del Barça al pit, però sent exemple etern del bo i millor que representa aquest club".

Miquel Roca, a 'L'Esportiu'

"El Barça té un senat figuratiu, però el que li cal és un parlament actiu que millori una discutible democràcia en què tots els vots que no són per a qui guanya tenen representativitat zero. No passa ni als pobles de 300 habitants".

Frank Bayer, a 'L'Esportiu'

"Deixem-nos de debats estúpids propis de la premsa roda i decidim quin president haurà de pensar com serà el dia de demà un Barça sense Messi, l'únic nom propi que apareix en aquest article perquè el seu rendiment decidirà a partir de l'any que ve si els dos candidats no nombrats seguiran gaudint de l'època més daurada de la història blaugrana".

Alfredo Relaño, a l''As'

"De moment, al Barça guanya el 'soci', perquè hi ha debat enriquidor. Al revés que al Madrid, on ja són gairebé impossibles les eleccions. Florentino va obtenir de la seva domesticada assemblea un canvi d'estatuts pel qual per a presentar-se cal respondre a un retrat robot que coincideix pèl a pèl amb ell".

stats