Barça
Esports Barça 12/07/2022

Dembélé s'entrena a la Ciutat Esportiva... malgrat no haver firmat la renovació

El club assegura que està "tot acordat" i ha donat permís al jugador per treballar al marge del grup

2 min
Ousmane Dembélé pot deixar el Barça aquest estiu.

BarcelonaOusmane Dembélé és una capsa de sorpreses. L'extrem francès encara no ha firmat la renovació amb el Barça, però tot i així s'ha presentat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva per tornar als entrenaments. Dit i fet. Xavi li ha donat permís i el jugador s'ha posat a treballar. Això sí, al marge del grup. I és que, des del punt de vista oficial, el jugador no forma part de la primera plantilla blaugrana.

La presència de Dembélé, que ha desvelat el seu amic Aubameyang penjant una fotografia a les xarxes socials, no fa més que confirmar que la renovació del jugador és qüestió d'hores. De fet, des del Barça asseguren que està "tot acordat" i que només queda que els advocats del futbolista revisin tota la documentació. La firma arribarà aquest dimecres o, a tot estirar, el dijous. I el futbolista ja podrà marxar dissabte de gira, amb la resta dels companys.

Ousmane Dembélé, al vestidor de la Ciutat Esportiva

Dembélé, que està oficialment sense equip des que va acabar el contracte amb el Barça el 30 de juny, havia manifestat el seu desig de quedar-se al Barça. Però era el seu agent qui, entossudit amb aconseguir-li un contracte millor, buscava per tot Europa algun club que li pagués més diners dels que li oferia el conjunt blaugrana. Finalment, no ha trobat cap proposta millor i ha acabat acceptant la proposta blaugrana.

El contracte de Dembélé és a la baixa, per dues temporades, fins al 2024. Segons fonts blaugranes, passarà a cobrar aproximadament un 40% menys respecte el que ingressava fins ara.

El Barça explica que, a l'espera que Dembélé signi la renovacio, farà entrenament al marge. "Ha demanat permís per utilitzar les nostres instal·lacions", matisen des de la Ciutat Esportiva. L'extrem s'incorporarà amb el grup un cop resolta tota la paperassa. "Té el seu pla d'entrenament i, en comptes de fer-lo en solitari pel seu compte, ha preferit fer-lo a la Ciutat Esportiva", apunten fonts del club.

La continuïtat de Dembélé, molt criticada per part de l'entorn blaugrana, ha estat rebuda com una molt bona notícia a l''staff'. De fet, l'entrenador, Xavi Hernández, va ser qui va remar amb més força per convèncer la directiva que calia fer un esforç per renovar Dembélé. Ara serà el torn del jugador, que durant dos anys haurà de convèncer el tècnic que no s'equivocava.

stats