BARÇA
Esports  /  Barça 17/07/2014

Deulofeu: "De Messi m'ho agafaria tot; de Suárez, la fam, i de Neymar, l'un contra un"

El davanter de Riudarenes es mostra ambiciós i segur de les seves possibilitats per gaudir de minuts

Albert Llimós
2 min
Deulofeu, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíEl davanter del Barça, Gerard Deulofeu, té clar que podrà competir amb Luis Suárez, Messi i Neymar per tenir minuts a la primera plantilla. "Tots sabem que al Barça hi ha els millors jugadors, però confio molt en mi mateix. Tens l'esperança, si no, no estaria aquí", ha remarcat Deulofeu. "Si no és el millor davanter, és dels millors, és un jugador amb molta fam", ha explicat sobre Luis Suárez, amb qui ha coincidit al futbol britànic. "De Suárez, la fam i la garra que té; de Messi, tot, la qualitat que té, és el millor, i de Neymar, l'un contra un, increïble, he d'aprendre dels tres", ha dit Deulofeu sobre què li agrada dels tres companys de vestidor. El de Riudarenes es mostra ambiciós, però també toca de peus a terra: "Tots sabem que parteixo per darrere seu, però confio molt en mi mateix, i treballaré molt fort per aconseguir un lloc en aquest equip".

"S'ha de veure si és la millor davantera del món", ha dit el català sobre la convivència entre l'uruguaià, Messi i Neymar. "No és decisió meva, és decisió del club, les coses són difícils perquè hi ha els millors jugadors", ha dit sobre el fet que el Barça hagi apostat fort per Suárez aquest estiu.

"Era l'objectiu i s'ha complert, per fi he tornat a casa. Ara treballaré fort per aconseguir els objectius d'aquesta temporada", ha dit el de Riudarenes, que ha admès que a l'Everton "podria haver jugat més minuts", tot i que ha deixat clar que va ser una gran "experiència", el seu pas pel futbol anglès. "He millorat en l'aspecte físic i defensiu, em van dir que m'havia de posar fort, i ho vaig fer", ha explicat el català del seu any a les ordres de Robert Martínez. "Sóc un jugador amb caràcter, guanyador", s'ha definit l'extrem.

stats