BARÇA
Esports Barça 19/07/2015

Bartomeu: "Treballarem amb rigor i suarem la samarreta. Intentarem estar a l'altura dels socis"

El president electe ha fet el discurs de guanyador acompanyat dels membres de la seva futura junta directiva

Martí Molina
2 min

Barcelona"Seguirem creixent i seguirem guanyant", ha promès Josep Maria Bartomeu just després de ser proclamat guanyador de les eleccions a la presidència del Barça. L'empresari, president després de la dimissió de Sandro Rosell el 2013, ha guanyat els comicis un any i mig després, i encara un mandat de sis anys en què promet "suar la samarreta" i "estar a l'altura dels socis" que li han fet confiança.

Bartomeu ha pujat a l'estrada amb el seu equip directiu i acompanyat, a un lateral de l'Auditori 1899, del seu equip de campanya, que l'ha felicitat a crits de "president, president". "Seguirem creixent i guanyant si acompanyem el país en aquest moment tan important. Seguirem creixent i guanyant si tot el que fa el club està orientat a donar plaer als socis i aficionats del Barça. Tots junts i units serem més forts. Intentarem estar a l'altura dels socis. Treballarem amb rigor i suarem la samarreta com han fet sempre Puyol, Xavi, Abidal o Messi, perquè el Barça segueixi sent en títols, diners i valors, el millor club del planeta. Aquest és el meu compromís i el del meu equip", ha dit el president electe, que prendrà possessió del càrrec aquest dilluns a les set de la tarda.

El president electe ha tingut un missatge de record per a les altres candidatures que s'han presentat als comicis, i a les quals ha agraït els seus projectes de futur. "Tot el que és bo per al Barça ens interessa. Aquest ha estat i serà el nostre compromís: seguir creixent i seguir guanyant".

Com a reptes de futur, ha insistit a "dotar Luis Enrique i els tècnics de les millors condicions de treball" i "organitzar La Masia de la manera més efectiva perquè sigui la base del primer equip". Bartomeu ha parlat de l'Espai Barça, que té previst enllestir en aquest mandat, i ha donat importància a "aconseguir ser el número u del món en valor econòmic".

stats