Barça
Esports Barça 31/05/2012

Doctor Cugat: "Cuenca no podrà participar als Jocs Olímpics"

Els doctors asseguren que la recuperació no baixarà dels tres mesos

Ara
1 min
Isaac Cuenca, després de ser intervingut del genoll

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Aquest dijous, Isaac Cuenca ha sigut intervingut per una lesió al menisc extern del genoll dret. Els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna han sigut els encarregats de realitzar l'artroscòpia terapèutica al blaugrana.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

“Treure un menisc és molt senzill, suturar-lo és més complicat” ha assegurat el doctor Pruna. Tot i així, tenint en compte la complexitat de la ruptura, l'edat del jugador i el futur futbolístic de Cuenca era la millor opció.

La intervenció ha durat una hora i mitja i s'estima que el procés de recuperació serà de tres o quatre mesos. "Cuenca no podrà participar als Jocs Olímpics", han afirmat els doctors.

“El repòs es la part més important del tractament” han comentat. Les primeres setmanes haurà de tenir el genoll completament immobilitzat i amb el temps s'aniran fent exercicis per recuperar la mobilitat.

Durant tot el procés s'aniran fent controls. Al juliol els doctors miraran en quin punt està la lesió i si la recuperació és completa han assegurat que no posaran cap impediment perquè Cuenca participi als Jocs.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats