Barça

Febre pel Barça-Madrid femení al Camp Nou: 'sold out' històric

El club blaugrana informa que ja ha venut totes les entrades disponibles per al clàssic de Champions

2 min
El clàssic de la Champions es juga al Camp Nou

BarcelonaEl partit del pròxim 30 de març entre el Barça i el Reial Madrid dels quarts de final de la Champions femenina ha provocat una autèntica febre. El Barça ha informat que ha venut totes les entrades disponibles. Més de 100.000 persones han arribat a fer cua els últims dies a la pàgina web per comprar-les, cosa que ha provocat que el servei es col·lapsés en alguns moments. Les entrades eren gratuïtes per als socis i, al principi, amb un 50% de descompte per als aficionats. Els preus oscil·laven entre els 9 i els 15 euros per a aquells aficionats sense carnet. El club ha explicat que pocs dies abans del partit potser s'alliberen més localitats de diversos compromisos amb la UEFA.

Dimecres es van vendre 15.000 entrades en tres hores, i la xifra va seguir creixent les 24 hores següents. Els socis podien retirar fins a quatre entrades gratuïtes per al clàssic, amb l’únic cost de les despeses de gestió, 2,5 euros. Però la demanda va ser tan alta que es van modificar els plans del club, que inicialment només havia decidit obrir les dues primeres graderies, amb una capacitat per a 70.000 persones. La tercera graderia, doncs, també s'obrirà per a aquest partit, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, torneig en el qual el Barça defensa el títol aconseguit l'última temporada contra el Chelsea. El Reial Madrid, per la seva banda, debuta en aquesta fase de la competició, ja que es tracta d’un projecte encara molt jove. El partit d’anada s’haurà jugat a Madrid una setmana abans, el 22 de març.

Aquest serà el segon partit oficial del Barça femení al Camp Nou, després del partit de Lliga del gener del 2021 contra l’Espanyol per celebrar els cinquanta anys del primer partit jugat a l’estadi per un equip femení, en aquella ocasió un torneig amistós. Alexia Putellas va ser l’encarregada de marcar el primer gol en un triomf blaugrana per 5-0, partit jugat a porta tancada per la pandèmia. Al club, de fet, confien que al març les mesures de seguretat contra el covid-19 permetin obrir el 100% de l’aforament, és a dir, 99.354 espectadors. Dins del Barça es comença a somiar en poder superar el rècord d’espectadors d’un partir de futbol oficial a Espanya, el del partit de l’any 2019 entre l’Atlètic de Madrid i el Barça al Wanda Metropolitano, amb 60.739 espectadors. 

Clàssic també a la Supercopa

Abans del duel de Champions, el Barça i el Madrid es veuran les cares a la Supercopa d’Espanya. La competició es disputarà entre els dies 19 i 23 de gener a la Ciutat Esportiva de la Federació, a Las Rozas (Madrid). El Barça i el Reial Madrid jugaran la primera semifinal el dimecres 19 de gener, i la segona eliminatòria serà entre l’Atlètic de Madrid i el Llevant el dijous 20.

stats