BARÇA
Esports Barça 19/05/2015

Víctor Font presentarà el seu projecte per al Barça el proper dimarts 26

L'empresari porta dos anys repensant el model de club del futur i la setmana que ve revelarà si es presenta a les eleccions

A.l.
1 min
Víctor Font

BarcelonaL'empresari Víctor Font presentarà el proper dimarts 26 el seu projecte de futur per al Barça. Font, accionista de l'ARA i resident durant bona part de l'any a Dubai, porta més de dos anys treballant en aquest projecte i aquesta propera setmana ho farà públic. D'aquesta manera, se sabrà si se suma a la carrera electoral que s'espera de cara al mes de juliol, quan Josep Maria Bartomeu convoqui les eleccions que va anunciar al mes de gener. En tot cas, Font i el seu equip de confiança presentaran davant dels mitjans la manera per fer possible el Barça que han analitzat i repensat durant els últims anys.

L'any 2010, va participar a les eleccions que va guanyar Sandro Rosell, en aquest cas, donant suport a Marc Ingla. En els últims mesos, Font ha intensificat la seva presència a Barcelona per analitzar la situació que viu el Barça actualment i repensar la manera com hauria de ser el club del futur. L'empresari vallesà està al capdavant de l'empresa Delta Partners, una empresa líder en el sector de les telecomunicacions.

stats