Barça
Esports Barça 26/11/2013

'L'Équipe' dedica la seva portada a la cadena de lesions de Leo Messi

"Has fet massa" és el retret que se li fa al davanter argentí. La portada coincideix amb els últims dies per tancar les votacions per a la Pilota d'Or

Ara
1 min

BarcelonaEn la setmana decisiva abans de tancar votacions i resoldre els candidats a guanyar la Pilota d'Or, el diari esportiu francès 'L'Équipe' ha dedicat la seva portada a Leo Messi i el calvari de lesions que ha acumulat en els últims mesos. "Has fet massa" és el text que acompanya una fotografia del davanter, mig ajupit i tocant-se la cuixa. A més, el rotatiu explica que els metges i l'entorn del futbolista recomanen descansar a l'estrella del Barça i l'Argentina després de molts partits jugats.

Fa un parell de dies, 'L'Équipe' ja va enfocar la seva portada a la Pilota d'Or, amb una imatge de Cristiano Ronaldo i Franck Ribéry, situant el portuguès com a principal amenaça de l'extrem del Bayern de Munic. Que el període per enviar les votacions s'ampliés dues setmanes va indignar els francesos, que confien en l'èxit del seu compatriota en l'edició del 2013.

'L'Équipe' comparteix propietari amb 'France Football', el Groupe Amaury, publicació que juntament amb la FIFA atorga el guardó.

stats