Publicitat
Publicitat

Barça

El president no descarta l'opció que es quedi un any més a Udine

El Barça segueix a l'espera de la resposta de l'Udinese per Alexis Sánchez

El Barça està a l'espera que l'Udinese doni resposta a "l'oferta tancada" realitzada per contractar l'extrem xilè, en una "negociació que continua", segons ha informat un portaveu de l'entitat blaugrana a Efe

Malgrat que diferents informacions han donat per tancada avui la contractació del xilè, fonts del Barcelona han desmentit que la negociació s'hagi tancat. "Estem a l'espera de la resposta de l'Udinese. El Barça ha realitzat una oferta tancada pel jugador i no es mourà dels paràmetres marcats", ha assegurat el citat portaveu, qui no ha volgut revelar més detalls sobre això.

L'operació, segons diferents informacions, podria tancar-se mitjançant el pagament d'una quantitat fixa (entre 25 i 28 milions d'euros), més una altra variable (entre 11 i 13 milions d'euros), i un dels assumptes a negociar és com es fraccionen els diferents pagaments.

En les últimes hores, el principal rival del Barcelona per fitxar al jugador, el Manchester City anglès, s'ha retirat de la carrera, després que tècnic Roberto Mancini hagi revelat que havia parlat amb Alexis i el jugador li havia comentat el seu desig de jugar al Barcelona.

Pozzo ha assegurat que l'Udinese "mai" no havia iniciat converses per Alexis Sánchez amb el City i ha recalcat que el jugador xilè "només vol anar a Barcelona". El propietari de l'equip d'Udine ha explicat que, en el cas de no tancar el traspàs de Alexis amb el Barça, existeix la possibilitat que el davanter continuï a l'Udinese. "Si el noi decideix quedar-se, estarem contents", ha comentat Pozzo, qui ha descartat que en l'operació pugui entrar el barcelonista Jeffren Suárez: "De moment, no hem parlat amb ell".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT