BARÇA
Esports Barça 12/02/2011

Preciado, "La putada és que només val un punt. Crec que hauria de valer més, però val només un punt"

Manolo Preciado ha destacat en la roda de premsa la victòria "moral" que ha aconseguit el seu equip davant "el millor equip del món, amb Xavi, Iniesta o Messi"

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaEl tècnic de l'Sporting de Gijón, Manolo Preciado, ha destacat la labor del seu equip aquesta tarda, davant el FC Barcelona, elogiant els seus homes durant tota la roda de premsa posterior al partit. La gran frase l'ha protagonitzat quan ha fet ironia sobre el punt aconseguit: "La putada és que només val un punt. Crec que hauria de valer més, però val només un punt", però ha valorat molt positivament aquest empat dient que "hem aconseguir un premi fantàstic, sobretot moralment".

Segons Preciado, l'Sporting ha afirmat que el gol ha sigut la clau per batre un rècord de victòries fora de casa del conjunt de Pep Guardiola, ja que "hem aconseguir marcar i després a patir. Hem aconseguit un premi que cap local havia aconseguit contra el Barça".

Dins els elogis al seu equip, també ha tingut temps per elevar el Barça, manifestant que "el reforç moral d'empatar amb Xavi, Iniesta i Messi és fantàstic".

stats