Barça

Piqué: “No porto la samarreta del Barça per quedar tercer o quart”

À.G.
1 min
Gerard Piqué

BarcelonaNit per oblidar del Barça, que no va passar de l’empat al camp del Cadis, d’on Ronald Koeman i Frenkie de Jong van ser expulsats. La situació de l’equip blaugrana és molt perillosa. “Jo no porto la samarreta del Barça per quedar tercer o quart. Koeman? El club porta molts anys sobre de l’ona, han estat anys convulsos. Tots hem de donar el màxim per tenir tranquil·litat. Els jugadors estem per remar en la mateixa direcció, el soroll no ajuda”, va explicar Gerard Piqué. El defensa va ser molt crític. “No sé qui fa els calendaris en La Lliga. No és una crítica, és una reflexió. Després de jugar-nos el que ens juguem, tenim partit diumenge a les quatre”, va afegir.

“Per desgràcia ens hem quedat amb un jugador menys. Hem tingut alguna oportunitat clara, però no hem passat de l’empat. Hem de posar-nos les piles i començar a guanyar. Venim d’uns resultats no gaire bons. La Lliga és llarga. Estem passant una mala ratxa, però confio que arribaran temps millors”, va analitzar Sergi Roberto, un dels capitans del conjunt culer. El futbolista català va contradir el seu tècnic. “Tenim una plantilla molt bona i hem de lluitar pel títol. El que compta és donar sempre el 100%. Hem d’estar més units que mai”, va afegir.

Ronald Koeman va intentar rebaixar la tensió que envolta la situació de l’equip. “S’ha d’analitzar què ha fet l’equip, la seva actitud, la seva lluita. No vull analitzar la meva situació personal. Em quedo amb la imatge dels jugadors”, va dir.

stats