BARÇA
Esports Barça 17/10/2012

Els Mossos desaconsellen la Grada d'Animació per "desavinences respecte a alguns integrants"

Segons ha explicat Catalunya Ràdio, la policia catalana reconeix l'avenç en matèria de control d'accessos i d'ubicació i diu que és responsabilitat del Barça seguir avançant en el projecte o avortar-lo

Ara
1 min
L'ALTRA CARA DEL PARTIT El partit d'anada de la Supercopa va ser un èxit de públic: unes 90.000 entrades venudes. Els espectadors, molts dels quals turistes, van haver de tornar a casa  o a l'hotel caminant en veure's perduts sense transport públic.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra segueixen desaconsellant la Grada d'Animació que l'actual junta directiva del Barça vol crear al Camp Nou. Catalunya Ràdio ha tingut accés a un document intern de la policia catalana en què es reconeix l'avenç en matèria de control d'accessos i d'ubicació, però assegura que es mantenen les "desavinences respecte a alguns integrants" de la futura Grada d'Animació.

En aquest document, els Mossos comenten que ara és responsabilitat de la junta directiva que encapçala Sandro Rosell decidir si segueixen avançant en el projecte o bé aquest queda avortat. A més, la policia catalana conclou que ells només han assessorat el club de manera externa després que el Barça els demanés ajuda en matèria de seguretat.

stats