Barça
Esports Barça 03/05/2018

"La llibertat no és delicte": l'afició del Barça vol tenyir de groc el Camp Nou

Els grups d'animació demanen que els seguidors es mobilitzin durant el clàssic

Ara
1 min
Imatge dels globus grocs al Camp Nou durant el Barça - Roma

Recollint el sentiment d'indignació que els aficionats del Barça van patir abans de la final de la Copa del Rei a l'entrada de l'estadi Wanda Metropolitano, on es van requisar samarretes i bufandes de color groc i rètols amb la paraula llibertat, Un Crit Valent demana als seguidors culers que vagin al clàssic d'aquest diumenge amb samarretes grogues o de la senyera. "Creiem que aquest cop els cossos de seguretat no llençaran a les escombraries la paraula 'Llibertat', tal com va ocórrer a Madrid", han explicat a través d'un comunicat.

Els Dracs 1991 també han fet públic un comunicat en què demanen al Barça que acabi amb la tebiesa. "Davant aquesta situació d’atac a Catalunya, als nostres aficionats i a la llibertat d’expressió, no podem sinó fer un comunicat denunciant la tèbia resposta de la nostra directiva", han dit els seguidors.

"Mentre que els autocars sencers de penyistes –no socis– que es poden fer un polo amb la bandera d’Espanya per a una final no tenen cap problema, als socis que tenen més sort se’ls retiren samarretes grogues i a d’altres se’ls imposen sancions de 3.000 euros i se’ls fa fora d’un recinte per portar estelades o banderes antifeixistes", recorden els integrants del grup d'animació.

stats