BARÇA
Esports Barça 19/06/2015

"Hi ha qui necessita el Barça perquè enyora el poder, la fama, el protagonisme i la caixa": el recull d'opinions

Les eleccions a la presidència del Barça centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest divendres

Ara
2 min

BarcelonaLes eleccions a la presidència del Barça centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest divendres, dia que comença la recollida de signatures per part dels precandidats.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"No he vist mai res igual. Segueix regnant després de mort. És un cas de cinisme sense límit. El president de la FIFA continua ocupant el seu despatx com si fos un okupa. Destruint documents comprometedors. Esborrant proves d'una corrupció que passa de la ratlla. El dimitit Joseph Blatter segueix fent de president tot i que renunciés al càrrec".

Joan Vehils, a l''Sport'

[Sobre la petició de paperetes] "Els precandidats comencen a demostrar el seu poder tot i que sigui per fanfarronejar. Són pocs dies per aconseguir moltes signatures i més comptant que no hi ha partit al Camp Nou. Per tant, cal presumir del que sigui. Tot i que sigui de res".

Ernest Folch, a l''Sport'

"Ara és el moment de recordar que el Barça ha arribat al cim també gràcies al seu sistema participatiu, que permet fiscalitzar el poder, sigui quin sigui. Potser alguns enyoren un club oligàrquic, estil Florentino, tan estable que ningú discuteix el seu president. Qui té por a les urnes?".

Andrés Astruells, a 'Mundo Deportivo'

"Tot va sobre rodes. Laporta presentarà la seva precandidatura, la qual cosa ens garanteix setmanes d'alegria i moviment. Imaginar el retorn de Jan un 18 de juliol, això sí que és un alçament en majúscules. Toma 'Caudillo'!".

Cristina Cubero, a 'Mundo Deportivo'

"Roche està més a prop de Bartomeu que de qualsevol dels altres precandidats, però pensa l'expresident de la Federació Catalana de Futbol que encara ha d'aplaudir els gols des de la graderia, no des de la llotja. Hi ha qui necessita el Barça perquè enyora el poder, la fama, el protagonisme i la caixa. Altres només volen ser-hi quan pensen que de veritat se'ls necessita".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Una vergonya constant en les competiions de la RFEF. Quan no té problemes amb l'escenari i la data de la final de la Copa, els té amb la seva Supercopa sense importar-li el perjudici que causa als clubs amb aquesta passivitat que reflexa el sempre somnolent rostre de Villar".

stats